Başkan Aygün İHH Derince´yi Konuk Etti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İHH Derince Temsilcisi Furkan Güngör ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti

İlçede önemli projelere imza atan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan da katılımcı yönetim anlayışı gereği sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Aygün bu kez İHH Derince Temsilcisi ve aynı zamanda Derince Belediyesi Meclis Üyesi Furkan Güngör ve yönetim kurulu üyeleri Musa Seven, Esra Şeker, Özgül Er, Yüksel Cansoy, Satı Sarıkaya ile İbrahim Dursun’u konuk etti. Gerçekleşen ziyarette tarımsal kalkınmadan gençlere yönelik projelere kadar birçok önemli çalışmayı hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Aygün, ilçede yer alan sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelerek Derince’ye yönelik projelerle ilgili istişarede bulunduklarını belirtti.

Oluşturulma Tarihi :  3.11.2021 11:25:07