HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Muhtarlar Günü Buluşması
Orjinal Resim

Muhtarlar Günü dolayısıyla Derince’de düzenlenen programda konuşan Başkan Aygün, “Demokrasimizin temel taşı, halkımızın gözü, kulağı olan muhtarlarımız bizim de en önemli çözüm ortağımızdır” dedi

 

19 Ekim Muhtarlar Günü

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Yelken Kafe’de düzenlenen programda Derince ilçesinde görev yapan muhtarlar ile buluşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti. Başkan Aygün ile muhtarların bir araya geldiği buluşmaya Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, kaymakamlık ve belediyenin ilgili yöneticileri de eşlik etti.

 

En Önemli Çözüm Ortağımız

Yelken Kafe’de gerçekleşen buluşmada muhtarlara katkıları dolayısıyla teşekkür eden Başkan Aygün, “Demokrasimizin temel taşı, halkımızın gözü, kulağı olan muhtarlarımız bizim de en önemli çözüm ortağımız. Derince’mize değer katan çalışmalara birlikte imza attığımız kıymetli muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, katkıları dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Muhtarlar da düzenlenen etkinlik ve Derince’ye sunduğu hizmetler dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti.

Oluşturulma Tarihi :  20.10.2021 12:17:47
Okuma Sayısı : 357