Başkan Aygün MÜSİAD´ı Konuk Etti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı İsmail Uslu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı

Katılımcı yönetim anlayışı gereği istişareye önem veren Başkan Aygün, bir yandan projelerini hizmete sunmaya devam ederken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor. Başkan Aygün bu kapsamda Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kocaeli Şube Başkanı İsmail Uslu, Başkan Yardımcıları Mehmet Dilber, Osman Emre Doğan, Hasan Çakır,Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Yıldız, Yakup Küçük, Ferit Kuzgun, Mehmet Gökduman ve önceki dönem şube başkanı Recep Bilal Şengün’ü konuk etti. Kentimizde sanayi alanında yapılan çalışmaların da değerlendirildiği toplantıda konuklarına teşekkür eden Başkan Aygün, ilçede hizmete sundukları ve hayata geçirecekleri projelerle ilgili de bilgiler verdi.

Oluşturulma Tarihi :  20.10.2021 12:16:21