Anıl Koçak Gururumuz Oldu

Özel Sporcular Down Sendromlular Futsal Milli Takımı İtalya’da düzenlenen 2021 Down Sendromlular Avrupa Oyunları'nın finalinde Portekiz’i 6-0 yenerek Avrupa şampiyonu oldu. Ay yıldızlı ekibimizin şampiyon kadrosunda yer alan Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) öğrencilerinden Anıl Koçak ise bu başarıda önemli rol oynadı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan da beraberinde teşkilat yöneticileriyle birlikte şampiyonluğu ülkemize getiren isimlerden Anıl Koçak ve ailesini ziyaret ederek, tebriklerini iletti. Ailenin İbni Sina Mahallesi’ndeki hanelerinde gerçekleşen ziyarette Anıl’ı başarılarından dolayı kutlayan Başkan Aygün, “Anıl kardeşimizin elde ettiği bu başarı hepimizi gururlandırdı. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşama Destek Merkezimiz ile özel çocuklarımızı ve onların kıymetli ailelerini desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  18.10.2021 10:09:11