Başkan Aygün´den Vergi Dairesi´ne Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Osman Eşgin ve daire çalışanlarını ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla uzun yıllardır İzmit'te hizmet veren ve 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören 4 vergi dairesinin Derince’ye taşınması yönünde karar alınmıştı. Yapılan düzenlemelerle birlikte Kocaeli Vergi Dairesi, Alemdar, Tepecik Vergi Daireleri ve Vergi İhtisas Dairesi, ağustos ayı itibariyle Sırrıpaşa Mahallesi İstiklal Caddesi’ndeki yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de taşınma işleminin tamamlanarak, çalışmaların başlamasının ardından Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Osman Eşgin’i ziyaret etti. Burada Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Osman Eşgin ile bir araya gelerek istişarede bulunan Başkan Aygün ayrıca vergi dairelerini gezerek, çalışanlarla sohbet etti.

Oluşturulma Tarihi :  24.09.2021 08:48:30