HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Her Şey Çocuklarımız İçin
Orjinal Resim

Spor Alanları İnşa Ediliyor

Derincelilere vaat ettiği 41 projeyi sırasıyla hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çocuklara ve gençlere yönelik projeleri hizmete sunmaya devam ediyor. Dumlupınar Mahallesi’nde Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ni ve Fatih Sultan Mahallesi’nde Bahattin Çelik Spor Kompleksi’ni ilçeye kazandıran Başkan Aygün, bunların yanında yine Derince gençliğine hizmet verecek olan Fatih Gençlik ve Spor Merkezi’ni de yakın zaman içerisinde kullanıma açacak. Ayrıca Başkan Aygün, vatandaşlarla sık sık bir araya geldiği ziyaretlerde ise çocukların ve gençlerin talepleri doğrultusunda yeni sahaları ve yaşam alanlarını hizmete sunuyor.

 

Başkan Aygün Çalışmaları İnceledi

Spor ve yaşam alanlarının inşa edildiği proje sahalarında incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “İlçe halkımızla her fırsatta bir araya gelerek istişarelerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz toplantılarda yavrularımızın spor alanı taleplerini dikkate alarak uygun alanlarda projeleri hayata geçiriyoruz. Her şey çocuklarımız ve gençlerimiz için. Ülkemizin ve milletimizin geleceği olan çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi

 

İnşa Çalışmaları Devam Ediyor

Başkan Aygün’ün gerçekleştirdiği çalışmalar doğrultusunda ilçenin farklı noktalarında çocuklar ve gençler için oluşturulan spor alanlarında inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çınarlı Mahallesi’nde yer alan Şehit Kubilay Orhan Parkı ve Mersincik Mahallesi’nde yer alan Girayhan Parkı’nın bulunduğu alanda 10 x 20 metre ebatlarında suni çim futbol sahası inşa ediliyor. Yenikent Mahallesi Araptepe mevkiinde ve İbnisina Mahallesi Muhtar Ali Keleş Parkı’nda yapılacak olan suni çim sahada ise çalışmalar devam ediyor.

Oluşturulma Tarihi :  27.07.2021 12:58:37
Okuma Sayısı : 1051
Fotoğraflar