Mezarlık Ziyaretleri İçin Ücretsiz Servis

Derince Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi 19 Temmuz Arefe Günü’nde Çınarlı 17 Ağustos Deprem Şehitliği’ne ücretsiz otobüs kaldıracak

Kurban Bayramı öncesi, Derince Belediyesi kabristan ziyareti yapacak olan vatandaşları ilgilendiren bir bilgilendirmede bulundu. Kabir ziyareti gerçekleştirecek olan vatandaşlar için 19 Temmuz Arefe Günü’nde iki ayrı servis kaldırılacak. Buna göre saat 10:00’da Yenikent Mahalle Muhtarlığı önünden kalkacak araç, ardından Kent Meydanı ve Çınarlı Köy Meydanı’ndan vatandaşları alarak kabristana götürecek ardından saat 11:30’da dönüş yapacak. İkinci servis ise saat 14:00’de Yavuz Sultan Mahallesi Muhtarlığı önünden kalkıp Kent Meydanı ve Çınarlı Köy Meydanı’ndan vatandaşları alıp Çınarlı 17 Ağustos Deprem Şehitliği’ne götürecek. Burada kabir ziyareti yapan vatandaşlar ardından saat 15:00’te hareket edecek araçla Derince’ye geri dönecek.

Oluşturulma Tarihi :  16.07.2021 11:01:42