HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Kent Meydanı´nda Demokrasi Nöbeti
Orjinal Resim

Hain darbe girişiminin beşinci yıl dönümünde Kent Meydanı’nda düzenlenen programda Derinceliler demokrasi nöbeti tutarken, şehitlerimizi dualarla andılar

 

Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin beşinci yıl dönümünde, yurdun dört bir yanında meydanlarda demokrasi nöbeti tutuldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Derince’deki program ise Kent Meydanı’nda gerçekleşti. Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi tarafından sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleşen programa Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkan Vekili Kenan Yalçın, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Pala ve İbrahim Şirin, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, STK yöneticileri yoğun ilgi gösterdi.

 

Derinceliler Tek Yürek Oldu

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda İlçe Müftülüğü hocaları tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, ardından Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil tarafından dua yaptırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ulusa sesleniş konuşmasını Kent Meydanı’nda kurulan dev ekran aracılığıyla takip eden Derinceliler, bu özel ve anlamlı gecenin ilerleyen saatlerine kadar demokrasi nöbeti tuttu. Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz’daki hain darbe planını yansıtan kesitlerin de görüntüler aracılığıyla ekranlara yansıtıldığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında Derinceliler darbeye karşı yine tek yürek oldu.

Oluşturulma Tarihi :  16.07.2021 10:17:25
Okuma Sayısı : 480