Şehidimiz Serdar Gökbayrak Dualarla Anıldı

15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında İstanbul’da şehit düşen polis memuru Serdar Gökbayrak için Derince’deki baba evinde mevlit okutuldu

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında İstanbul’da gerçekleşen çatışmada şehit olan Derinceli polis memuru Serdar Gökbayrak için Derince’deki baba ocağında Mevlid-i Şerif okundu. Şehit Serdar Gökbayrak için düzenlenen mevlide; Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkan Vekili Kenan Yalçın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, Derince Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Pala, İbrahim Şirin, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, STK başkan ve yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidimizin evinde gerçekleşen Mevlid-i Şerif sonrasında tüm şehitlerimiz dualar eşliğinde bir kez daha rahmetle anıldı.

Oluşturulma Tarihi :  16.07.2021 10:15:47