Yangın Mağduru Ailemizin Yanındayız

Sırrıpaşa Mahallesi’nde çıkan yangında evi ağır hasar gören ailenin evlerinin tadilatı Derince Belediyesi tarafından yapıldı. İlk etapta çatısı yenilenen evin iç onarımı ve yenilenmesi de tamamlanarak aileye teslim etmeye hazır hale getirildi

Derince Sırrıpaşa Mahallesi Dinç Sokak’ta ocak ayı içerisinde çıkan yangında bir ev ağır hasar görmüş ve kullanılamaz duruma gelmişti. Yaşanan bu üzüntü verici olayın ardından bölgede incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yangın mağduru ailenin evlerinin onarılması için belediye ekiplerine talimat vermişti. Ardından Derince Belediyesi ekipleri ilk etapta yangından dolayı kullanılamaz hale gelen evin çatısını tamamen yeniledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılan düzenlemeler kapsamında çatı tadilatının ardından binada zarar gören boya, sıva, iç kapılar, zemin kaplamaları, elektrik ve sıhhi tesisat ile seramikler tamamen yenilenerek evleri aileye teslim etmeye hazır hale getirildi.

Oluşturulma Tarihi :  6.05.2021 14:56:09