Tam Kapanma Fırsata Çevrildi

Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tam kapanma sürecini fırsata çevirerek çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor

Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü ile birlikte ilçe genelinde kapsamlı altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ederken, rutin hizmetler de aksamadan sürüyor. 29 Nisan Perşembe günü başlayan tam kapanma uygulamasını fırsata çeviren Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Gerek Çözüm Masası aracılığıyla belediyeye ulaşan talepleri değerlendiren gerekse yerinde tespitler yapan ekipler son olarak Dumlupınar ve Sırrıpaşa mahallelerinde asfalt yama çalışması yaptı. İlçenin özellikle ana arterlerinde devam eden çalışmalarla yayalar ve araç sürücülerinin güvenli ulaşımının amaçlandığı düzenlemeler vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Oluşturulma Tarihi :  3.05.2021 14:08:18