Kısıtlama Günlerinde Can Dostlar Unutulmadı

Derince Belediyesi her zaman olduğu gibi tam kapanma uygulamasının hayata geçtiği süreçte de sokak hayvanlarımızın yanında olmaya devam ediyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde sokak hayvanlarını koruma altına almak ve bakımlarını sağlamak amacıyla oluşturulan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi alanında örnek olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Bu önemli projenin yanı sıra her zaman can dostlarımızın yanında olan Derince Belediyesi, tam kapanma uygulamasının hayata geçtiği süreçte de sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında ilçenin muhtelif noktalarına düzenli olarak mama, yiyecek ve su bırakılırken, Veteriner Hekim Deniz Yayla ve Rehabilitasyon Merkezi görevlileri de rahatsızlığı olan sokak hayvanlarının düzenli olarak bakım ve tedavilerini gerçekleştiriyor.

Oluşturulma Tarihi :  3.05.2021 10:57:13