Kadınlar Günü Çiçeği Başkan Aygün´den

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, belediye çalışanları, esnaflar ve alışveriş yapan kadınlara karanfil dağıtıp 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

Karanfil Takdim Etti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada ve ülkemizde olduğu gibi Derince’de de kutlanıyor. Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilk olarak belediyede çalışan bayan personelleri tebrik ederek, karanfil takdim etti. Ardından esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Aygün, çalışan ve alışveriş yapan kadınlarla tek tek sohbet ederek, Kadınlar Günü’nü kutlayıp çiçek dağıttı.

En Büyük Yük Kadınlarda

Toplumumuzun ve geleceğimizin inşasında en büyük yükün kadınlarda olduğunu belirten Başkan Aygün, “Peygamber Efendimiz, ‘Cennet annelerin ayağı altındadır’ sözüyle kadınlara verilen önemi en güzel şekilde anlatmıştır. Fedakarlıkları ile toplumumuza örnek olan hanım kardeşlerimize bu özel gün vesilesiyle bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  8.03.2021 13:37:50