HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
En Büyük Gücümüzü Gençlerimizden Alıyoruz
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve İl Gençlik Kolları'nda görev alan Derinceli gençleri konuk etti

 

AK Partili Gençlerden Ziyaret

Hizmete sunduğu projelerinde gençleri daima ön plana alan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sık sık gençlerle bir araya gelerek, istişarede bulunuyor. Başkan Aygün, bu kapsamda son olarak AK Parti Derince İlçe Başkanı Semih Tayyip Gülcan ile geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası İl Gençlik Kolları'nda görev alan Derinceli gençler Abdülkadir Gözütok, Ebru Gehya, Enes Ertuğrul, Mervenur Özer, İbrahim Çimen, Onur Kından ve Ali Özbektemur’u belediyede konuk etti.

 

2023, 2053 ve 2071 Hedefleri

AK Parti çatısı altında gençlerin çok önemli bir görev üstlendiğini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürürken en büyük gücümüzü gençlerimizden alıyoruz” dedi.  Projelerle ilgili karşılıklı istişarenin de gerçekleştiği görüşmede Başkan Aygün, ayrıca genç konuklarına Taşköprü Aspir Yağı da takdim etti. Gülcan ve il gençlik kolları yöneticileri de Derince’ye kazandırdığı projeler dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti.

Oluşturulma Tarihi :  5.03.2021 13:59:35
Okuma Sayısı : 657
Fotoğraflar