HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Bu Proje Sırrıpaşa´ya Artı Değer Katacak
Orjinal Resim

Derince’ye birbirinden değerli projeler kazandıran Başkan Aygün, bir önemli projeyi daha hayata geçiriyor. Sırrıpaşa Mahallesi’ne inşa edilecek Mahalle Konağı, Gençlik Merkezi’nden Aile Sağlığı Merkezi ve muhtarlık binasına kadar çok amaçlı olarak hizmet verecek

 

Vizyon Projelerin Merkezi

Hizmete sunduğu projelerle Derince’yi adeta cazibe merkezi haline getiren Başkan Aygün, bir yandan gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilerken diğer taraftan vizyon projeleri hizmete sunarak ilçeye kalıcı eserler kazandırıyor. Dumlupınar Mahallesi’ndeki Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nin geçtiğimiz yıl ilçe gençliğinin hizmetine sunulduğu Derince’de, bu yıl başında da vatandaşların talebi doğrultusunda Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi faaliyete açılmıştı.

 

Çalışmalar Devam Ediyor

Projelerin hız kesmediği Derince’de yapımı tamamlanan Bahattin Çelik Spor Kompleksi’nde artık son düzenlemeler yapılıyor. Fatih Gençlik ve Spor Merkezi, Yenikent Sosyal Tesisler ve Kapalı Pazar ile içerisinde 428 daire ve 7 işyerinin yer aldığı Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii'ndeki kentsel yenileme projesinde de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çenesuyu’nun yapılan yatırımlarla büyüdüğü ilçede, köylerde tarımsal kalkınma hamlesi ile Tahtalı Göleti Doğapark projesi hayata geçerken, Derince Millet Bahçesi ise devam eden çalışmalarla yıl sonu açılışı için hazırlanıyor.

 

İhale Tarihi 18 Mart

Başkan Aygün yönetiminde projelerin bir bir hayata geçtiği Derince’de bu kez Sırrıpaşa Mahallesi’nde çok önemli bir çalışmanın startı veriliyor. Çenedere Caddesi’ne inşa edilecek olan Sırrıpaşa Mahalle Konağı ile bölge sakinleri çok amaçlı, modern bir tesise kavuşmuş olacak. Derince Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Sırrıpaşa Mahalle Konağı projesinin ihalesi 18 Mart Perşembe günü saat 14:30’da Derince Belediyesi’nde yapılacak.

 

Çok Amaçlı Olarak İnşa Edilecek

4 bin 740 m2 alana inşa edilecek olan Sırrıpaşa Mahalle Konağı 450 m2 taban alana sahip olacak. Çok amaçlı olarak planlanan Mahalle Konağı’nın zemin katında 9 adet aile hekimli Aile Sağlığı Merkezi, muhtarlık ve sporcular için ayrı bir girişi bulunan spor merkezi yer alacak. Binanın birinci katında Gençlik Merkezi’nin bulunduğu, kütüphane, derslikler, çok amaçlı salon, idari ofis ve bilgisayar odası bulunacak. 7’den 70’e her kesimin ihtiyaçlarına hitap edecek olan proje tamamlanmasıyla birlikte ilçeye artı değer katacak.

Oluşturulma Tarihi :  4.03.2021 11:58:30
Okuma Sayısı : 355
Fotoğraflar