HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün Daima Esnafların Yanında
Orjinal Resim

İlçe genelinde esnaf ziyaretlerine devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Çenedağ Mahallesi Esentepe Caddesi'ndeki esnaflar ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti

 

Esentepe Caddesi'nde Esnaf Ziyareti

Her fırsatta esnaf ziyaretlerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, esnafların önerilerini ve taleplerini yerinde tespit ediyor. İlçenin farklı noktalarında temaslarını sürdüren Başkan Aygün, özellikle esnaf ve vatandaş buluşmalarına büyük önem veriyor. Başkan Aygün, bu kez AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte Çenedağ Mahallesi Esentepe Caddesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

Hayırlı ve Bereketli Kazançlar Temennisi

Bu ziyaretlerde Başkanlar Aygün ve Merdan'a Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Mustafa Morgül, Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Bostan, Mahalle Başkanı İsmail Çolak ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Ziyaretlerde esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Başkan Aygün, önemli mesajlar verdi.

 

Başkan Aygün'den Önemli Mesajlar

Koronavirüsle mücadele sürecinde özveriyle görev yapan esnafların daima yanında olduklarını belirten Başkan Aygün, Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde hükümetimiz bu süreçte fedakarca görev yapan esnafımızın yanında oldu, olmaya da devam ediyor. Yerelde de Büyükşehir Belediyemizin esnaflarımıza önemli katkıları bulunuyor. Bizler de belediyemizin ihtiyaçları doğrultusunda alışverişlerimizi ilçe esnafımızdan yapıyoruz. Teşkilatımız da bu konuda gereken hassasiyeti gösteriyor. İnanıyorum ki kontrollü normalleşme süreci ile birlikte daha dikkatli olarak bu pandemi sürecini hep birlikte atlatacağız dedi.

Oluşturulma Tarihi :  4.03.2021 11:55:43
Okuma Sayısı : 339