HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Rehabilitasyon Merkezi Örnek Oluyor
Orjinal Resim

Derince Belediyesi’nin hizmete açtığı alanında örnek proje olarak nitelenen Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde faaliyetler devam ediyor

 

Ön Tedavileri Yapılıyor

Kocaeli genelinde sokak hayvanlarına yönelik çok önemli bir tesis ocak ayı içerisinde yapılan açılış töreni ile birlikte Derince’de hizmete girmişti. Derince Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine başlayan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, ameliyathane, muayenehane, veteriner odası, eczane ve sosyal alanın bulunduğu idari bina ile birlikte köpek ve kedi barınakları barındıran modern bir donatıya sahip. Alanında örnek bir nitelik taşıyan merkezde ayrıca sokak hayvanlarının ön tedavileri de yapılabiliyor.

 

Ada ve Özoğlu’ndan Ziyaret

Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada ve Milli Parklar ve Doğa Koruma İl Müdürü İlker Özoğlu da Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, tesiste incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak ve Zabıta Müdürü Baki Aytepe’nin de eşlik ettiği ziyarette veteriner hekim Deniz Yayla, merkezde yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Vali Yardımcısı Ada, yaptığı açıklamada tesisi faaliyete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve çalışan personellere teşekkür ettiğini ifade etti.

Oluşturulma Tarihi :  3.03.2021 12:55:21
Okuma Sayısı : 645
Fotoğraflar