Meclis´te 11 Madde Görüşüldü

Derince Belediyesi Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda gündemde yer alan on bir madde görüşülerek karara bağlandı

Mart Ayı Meclis Toplantısı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yönettiği Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda katiplikleri Ayşe Şiranün ve Halime Gökdemir yaptı. Bir önceki meclis karar özetlerinin görüşülmesiyle başlanan meclis toplantısında on bir gündem maddesi yer aldı. Meclis gündeminin ilk maddesi olan Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen rapor oy birliğiyle müdürlüğe iade edilirken, İmar Komisyonu ile Çeşitli İşler Komisyonu’ndan gelen yazı ve raporlarla ilgili oy birliği ile süre uzatımı kararı verildi.

Bir Sonraki Meclis 6 Nisan’da

Eğitim, Kültür ve Gençlik Spor Komisyonu’nun raporu yine oy birliği ile müdürlüğe iade edilirken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden gelen isimlendirme ile ilgili üç madde oy birliği ile komisyona havale edildi. Meclis gündeminde yer alan İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü’nden gelen madde oy birliği, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden gelen iki madde de oy çokluğu ile kabul edilerek karara bağlandı. Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantı tarihi ise 6 Nisan Salı günü saat 15.00 olarak belirlendi.

Oluşturulma Tarihi :  3.03.2021 12:53:57