HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Alo Vefa ile Gönül Köprüleri Kuruldu
Orjinal Resim

Başkan Aygün yönetiminde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinin sergilendiği Derince’de Alo Vefa Hattı ile gönül köprüleri kuruluyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında geride kalan süreçte ilçede 44 bin 269 kişiye hizmet ulaştırıldı

 

Koordinasyon Merkezi Oluşturuldu

Gönül belediyeciliği şiarıyla çalışmalarına devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün 2019 yılı içerisinde kurduğu Alo Vefa Hattı, koronavirüsle mücadele noktasında ilçede çok önemli bir rol oynuyor. Pandemi süreci ile birlikte 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşların sokağa çıkmalarının kısıtlanmasının ardından Alo Vefa Hattı, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdü. Derince Belediyesi bünyesinde kurulan Alo Vefa Hattı Koordinasyon Merkezi ile ilk etapta buraya gelen talepler değerlendirilerek, ardından sahadaki ekiplere iletiliyor.

 

44 bin 269 Kişiye Hizmet Ulaştırıldı

Koronavirüsle mücadele sürecinden 65 yaş üstü yalnız yaşayan ve kronik hastalığı bulunan vatandaşların temel gıda, ilaç, fatura ödemeleri başta olmak üzere ihtiyaçları için yardımcı olan Alo Vefa Hattı ekipleri, alışverişleri yaparak, hane sahiplerinin evlerine kadar teslim ediyor. 2390444 numaralı telefonlardan Derince Belediyesi’ni arayan vatandaşlara anında yanıt veren ekipler, koronavirüsle mücadele kapsamında geride kalan süreçte ve sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı günlerde 44 bin 269 kişinin taleplerini karşılayarak alışverişlerinde yardımcı oldu.

Oluşturulma Tarihi :  4.02.2021 14:03:20
Okuma Sayısı : 883
Fotoğraflar