Gaziler Günü Törenle Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Derince’de düzenlenen programda ilçe protokolü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu

Derince’de Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler bu yıl yine İlçe Kaymakamlığı bahçesinde gerçekleşti. Koronavirüs önlemleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşen çelenk sunma töreni Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Garnizon Komutanı Dz. Albay Metin Eyiyürekli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gaziler, şehit ve gazi aileleri, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar, kaymakamlık daire müdürleri, askeri erkan ve vatandaşların iştiraki ile gerçekleşti. Kaymakam Aksak, Garnizon Komutanı Eyiyürekli ve Başkan Aygün’ün Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Günün anlamına yönelik konuşmaların yapıldığı program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Oluşturulma Tarihi :  19.09.2020 16:50:09