HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Gençlik Merkezi´nde Ayak Tenisi Coşkusu
Orjinal Resim

Derince Belediyesi’nin Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde düzenlediği Ayak Tenisi Turnuvası’nda dereceye giren sporcular ödüllerini düzenlenen törenle aldı

 

Gençler İçin Bir Etkinlik Daha

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ilçeye kazandırdığı Dumlupınar Mahallesi’ndeki Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açılışının üstünden kısa bir zaman geçmesine rağmen eğitim ve sporun yeni üssü olmayı başardı. İlçe gençliğinin sürekli bir araya gelerek zaman geçirdiği Gençlik Merkezi’nde Derince Belediyesi de kurumsal olarak çeşitli organizasyonlar düzenliyor. Geçtiğimiz günlerde gençler için bir basketbol şöleni organize eden Derince Belediyesi bu kez 15-25 yaş grubu için Ayak Tenisi Turnuvası düzenledi. 22 takımın katılımıyla 4 gün süren turnuvanın finalleri ise büyük heyecana sahne oldu.

 

Finaller Büyük Heyecana Sahne Oldu

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde düzenlenen final müsabakalarını Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, AK Parti İl Yöneticisi Recep Demir ve vatandaşlar da takip etti. Çekişmeli geçen turnuvanın sonunda Krallar takımı birinci olurken, Canavarlar ikinci, Real Yenikent üçüncü ve Metaliş S.K. dördüncülüğü elde etti. Turnuva sonunda dereceye giren takım ve sporculara düzenlenen törenle protokol tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ödül töreninin ardından ise merkezdeki etkinliklere katılan gençler ve çocuklarla bir araya gelerek sohbet etti.

Oluşturulma Tarihi :  13.09.2020 12:41:01
Okuma Sayısı : 668