HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışıyoruz
Orjinal Resim

İlçe genelinde ziyaretlerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kapsamda Deniz Mahallesi esnaflarıyla bir araya geldi

 

Başkan Aygün Esnafları Ziyaret Etti

Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarına devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan projelerini sırasıyla hizmete sunarken diğer taraftan ise ilçe halkı ve esnafıyla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmayı sürdürüyor. Başkan Aygün bu kapsamda Belediye Meclis Üyesi Mustafa Morgül ile birlikte Deniz Mahallesi’nde yer alan esnafları ziyaret etti. Gerçekleşen programda esnaflarla ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aygün, “Kontrollü sosyal hayat kurallarına uymayı sürdürmeliyiz. Hepimiz sağlık için gerekli hijyen önlemlerimizi almalıyız” dedi.

 

“Gençlerimiz bizim için çok kıymetli”

Ziyaretleri esnasında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler de aktaran Başkan Aygün, “Derincemiz için gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızla hem gönül köprüleri kuruyoruz hem de projelerimizi bir bir hizmete sunmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezimizi hizmete açtık. Gençlerimiz bizim için çok kıymetli. Allah’ın izniyle onlar için Fatih Sultan Mahallemizde de gençlik merkezi projemizi hayata geçireceğiz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  18.08.2020 11:27:33
Okuma Sayısı : 1650
Fotoğraflar