HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derinceli Çocuklar Çok Şanslı
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Çınarlı Mahallesi’nde yaptığı incelemeler esnasında karşılaştığı ve kendisinden top sahası isteyen çocukların isteğini kırmayarak futbol oynayabilecekleri bir alan yapacaklarının sözünü verdi

 

Başkan Aygün Çocuklarla Bir Arada

Sık sık mahalle ziyaretlerinde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberinde  Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin ve Abbas Bayrak, Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Yıldırım ve Bahattin Çelik, AK Parti Derince İlçe Başkan Adayı Koray Merdan ve ilçe yöneticileri ile birlikte bu kez Çınarlı Mahallesi Çenesuyu Mevkii esnafı ve Çenesuyu Parkı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Bölgede hizmet veren esnaflar ve vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Aygün, incelemeler yaptığı sırada bölgede oynayan çocuklarla da bir araya geldi. 

 

Her Şey Çocuklarımızın Mutluluğu İçin

Kendisinden futbol oynamak için alan isteyen çocuklarla birlikte Zeki Akkulakoğlu Parkı'nda incelemelerde bulunan Başkan Aygün, çocuklara müjdeli haberi verdi. Bölgeye çocukların futbol oynayabileceği bir alan inşa edeceklerini belirten Başkan Aygün, “Yaptığımız tüm çalışmalar, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın mutluluğu için. İnşa ettiğimiz Gençlik Merkezlerimiz ve diğer tesislerimizle birlikte her zaman çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Oluşturulma Tarihi :  8.08.2020 13:04:11
Okuma Sayısı : 788