HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün Gönül Köprüleri Kuruyor
Orjinal Resim

İlçe genelinde fırsat buldukça esnaf ziyaretinde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, vatandaşlarla gönül köprüleri kurmaya devam ediyor

 

Çenedağ Mahallesi ve Engin Caddesi

Gönül belediyeciliği şiarıyla çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan 41 seçim vaadini yerine getirirken diğer taraftan esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam ederek istişarelerini sürdürüyor. Başkan Aygün bu kapsamda son olarak Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, Belediye Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Bahattin Çelik ve Nurhan Baytak ile birlikte Çenedağ Mahallesi ve Engin Caddesi'ndeki esnafları ziyaret etti.

 

Kontrollü Sosyal Hayat Vurgusu

Bölge esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Aygün, koronavirüsle mücadele sürecinde tedbirlere dikkat edilmesi gerektiğini de özellikle vurguladı. Esnaflara bol ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Aygün, “Kontrollü sosyal hayat döneminde de kurallara birlikte uyarak, sıkıntılı süreci aşacağız. Bu konuda herkese önemli görevler düşüyor. Hepimiz temizlik, maske ve sosyal mesafeye dikkat etmek zorundayız.” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  8.08.2020 13:01:54
Okuma Sayısı : 747
Fotoğraflar