Yavuz Sultan Kur´an Kursu´nda Son Düzenlemeler

Başkan Aygün, Derince Belediyesi’nin İlçe Müftülüğü’ne tahsis ettiği Yavuz Sultan Merkez Camii Kur'an Kursu’nda devam eden son düzenlemeleri yerinde inceledi

Derince Belediyesi’nin İlçe Müftülüğü’ne tahsis ettiği Yavuz Sultan Mahallesi’nde yer alan D Plaza adlı iş merkezindeki Yavuz Sultan Merkez Camii Kur'an Kursu’nda çalışmalarda artık sona gelindi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, Belediye Meclis Üyeleri Bahattin Çelik ve Hamza Macit ile birlikte son durumu yerinde incelemek üzere çalışmaların devam ettiği D Plaza’daki alana gitti. Derince Belediyesi ekiplerinin tüm bakım, onarım ve tadilat işlemlerini büyük ölçüde tamamladığı kurs merkezinin teras kısmında artık son düzenlemeler yapılıyor. Yaklaşık 270 m2’den oluşan ve içerisinde bay, bayan ve 4-6 yaş grubu çocuklar olmak üzere üç ayrı eğitim odasının yer aldığı Kur’un Kursu’nda 120 kursiyer aynı anda eğitim görme imkanı bulacak.

Oluşturulma Tarihi :  6.08.2020 14:29:28