HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün: Her Daim Birlikteyiz
Orjinal Resim

Katılımcı yönetim anlayışı gereği sürekli vatandaşlarla bir arada olan Başkan Aygün, bu kez Yavuz Sultan Semt Pazarını ve bölgede bulunan esnafları ziyaret etti

 

Yavuz Sultan Semt Pazarına Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bir yandan çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan esnaf ziyaretlerinde bulunarak istişarelerine devam ediyor. Başkan Aygün bu kapsamda son olarak Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Bahattin Çelik ve Hamza Macit ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yavuz Sultan Mahallesi’nde semt pazarını ve bölgede bulunan esnafları ziyaret eden Başkan Aygün, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

 

Hijyen ve Sosyal Mesafe Vurgusu

Yavuz Sultan Mahallesi esnaflarına hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Aygün, “Vatandaşlarımızla her daim birlikteyiz. Bu akşam Yavuz Sultan Mahallemizde esnaflarımızla ve alışveriş yapan vatandaşlarımızla bir araya gelerek, hasbihal ettik. Derincemiz için halkımızın önerilerini dikkatle dinliyor, sorunlara karşı hep birlikte çözüm üretiyoruz. Salgınla mücadele sürecinde özverili çalışmalarından dolayı tüm esnaflarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Aygün, temasları esnasında esnaflara hijyen kurallarına ve sosyal mesafeye uymaları konusunu da önemle hatırlattı.

 

Oluşturulma Tarihi :  6.08.2020 11:29:51
Okuma Sayısı : 823