HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün´den Esnaf Ziyaretleri
Orjinal Resim

Denizciler Caddesi'nde esnafları ziyaret ederek ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan Başkan Aygün, “Özellikle salgınla mücadele sürecinde özveriyle görev yapan esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi

 

İstişarelerini Sürdürüyor

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir yerine getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan da vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Derince genelinde farklı bölgelerde esnaf ve vatandaş buluşmalarına önem veren Başkan Aygün bu kez Denizciler Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri esnasında Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak ve daire müdürleri de eşlik etti.

 

Her Fikir Bizim İçin Çok Kıymetli

Esnaf ve vatandaş buluşmalarının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Başkan Aygün, “Derincemizin gelişimine katkı sunacak her fikir bizim için çok değerli. Biz bir yandan projelerimizi hayata geçirirken diğer taraftan esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların önerilerini dinliyoruz. Özellikle salgınla mücadele sürecinde özveriyle görev yapan esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  5.08.2020 12:06:21
Okuma Sayısı : 729
Fotoğraflar