HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün Derinceyi Karış Karış Gezdi
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı

 

Başkan Aygün Vatandaşların Daima Yanında

Koronavirüs salgını dolayısıyla ülke genelinde alınan sokağa çıkma kısıtlaması kararı dört günlük bayram tatili boyunca 81 ilde uygulanıyor. Arife günü itibariyle başlayan ve bayramın tümünü kapsayan kısıtlamalar nedeniyle yurt genelinde olduğu gibi Derince’de de sokaklar ve caddeler boş kaldı. Ramazan Bayramı’nın ilk gününde ise 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlar 14.00-20.00 saatleri arasında ise sokağa çıkarak hem bayramlaştı hem de güzel, güneşli havanın tadını çıkartı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ve Abbas Bayrak ile birlikte bayramda dışarı çıkmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Başkan Aygün ilk olarak Yenikent İmamı Azam Camii avlusunda sohbet eden vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti.

 

Şehidimiz Emre Kaan Arlı’nın Ailesine Ziyaret

İkinci olarak Yenikent Merkez Camii avlusuna giderek vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Aygün’ün yanı sıra bayramlaşma esnasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de yer aldı. Yenikent temasları esnasında mahalle muhtarı Erol Küçük ile birlikte Şehidimiz Emre Kaan Arlı’nın babası Şaban Arlı ve ailesini hanelerinde ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Başkan Aygün, "Rabbim bu cennet vatanı bizlere emanet eden şehitlerimizden ve onların kıymetli ailelerinden razı olsun" dedi. Yenikent’teki programların ardından Kent Meydanı ve Derince Merkez Camii çevresinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aygün son olarak Çenesuyu Parkı’na giderek Derincelilerin bayramını kutladı. Kurallara gösterdikleri hassasiyet için ilçe halkına teşekkür ederek, bayramlarını tebrik eden Başkan Aygün “Allah’ın izniyle salgınla mücadelemizi geride bırakacak ve nice bayram coşkularını yine tek yürek olarak hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  25.05.2020 10:43:15
Okuma Sayısı : 605