HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Birlikte Büyük Bir Aileyiz
Orjinal Resim

Bayram tatili öncesi mesainin son gününde belediye çalışanları ile bir araya gelen Başkan Aygün, tüm çalışanların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti

 

Sağlık ve Huzur Temennisi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Ramazan Bayramı öncesi mesainin son gününde belediye çalışanları ile bir araya geldi. Dört günlük tatil öncesinde bayram iznine çıkacak olan çalışanlarla bayramlaşan Başkan Aygün, ilk olarak merkez binadaki personelleri ziyaret etti. Ardından Çenesuyu A.Ş, Temizlik İşleri, Park Bahçeler ve Fen İşleri müdürlükleri personellerinin görev yaptığı birimleri ziyaret eden Başkan Aygün, tüm çalışanlara sevdikleriyle birlikte sağlık ve huzur dolu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

 

Çalışanlarla Bir Araya Geldi

Derince Belediyesi bünyesinde bir yandan projeleri hayata geçirdiklerini diğer taraftan rutin hizmetleri sürdürdüklerini belirten Başkan Aygün, koronavirüsle mücadelenin de etkin bir şekilde sürdüğünü belirtti. Derince Belediyesi’nin tüm çalışanlarıyla büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Aygün, “Özellikle salgınla mücadele döneminde görevlerini fedakarca yapan ekiplerimiz başta olmak üzere tüm çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor hayırlı bayramlar diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  23.05.2020 12:38:20
Okuma Sayısı : 587
Fotoğraflar