HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Eczaneler Pırıl Pırıl
Orjinal Resim

Derince Belediyesi ekipleri koronavirüse karşı mücadele kapsamında ilçenin her noktasını olduğu gibi eczaneleri de rutin olarak dezenfekte ediyor

 

Sağlık Kuruluşları Pırıl Pırıl

Kent genelinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı tüm noktalarda dezenfekte çalışmalarına periyodik olarak devam eden Derince Belediyesi ekipleri, sağlık kuruluşlarına da özel önem gösteriyor. Bu kapsamda Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ve Aile Sağlığı Merkezleri başta olmak üzere tüm sağlık kuruluşlarında dezenfekte işlemlerini sürdüren belediye ekipleri eczaneleri de rutin olarak dezenfekte ediyor.

 

Her Noktada Çalışma Var

İlçede bulunan 37 eczanenin tamamında dezenfekte çalışmalarına devam eden Derince Belediyesi ekipleri sağlık merkezlerinin dışında ayrıca gün içerisinde ticari taksiler, halk otobüsleri, banka ATM’leri, kent meydanları, banka şubeleri, çocuk oyun parkları ve Harikalar Sahili’nde çalışmalarını sürdürdü. Derince Belediyesi ekipleri ayrıca günlük rutin çalışmalar kapsamında Sırrıpaşa ve Çenedağ mahallelerinde yer alan 73 çöp konteynerinin yıkama işlemini de gerçekleştirdi.

Oluşturulma Tarihi :  22.05.2020 09:53:03
Okuma Sayısı : 752
Fotoğraflar