Başkan Aygünden 19 Mayıs Mesajı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" nedeniyle bir mesaj yayımladı

Yeniden Şahlanışın Ayak İzleri

Başkan Aygün yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Tarihimizdeki dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919 özgürlüğe ve bağımsızlığa doğru atılan en önemli adımlarımızdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı bu tarih bağımsızlık meşalesinin yandığı ve yeniden şahlanışımızın ayak izleridir. Kurtuluş mücadelemizin başlangıcı olan bu tarih, aynı zamanda yarınlarımızın teminatı olan gençlerimiz için bayram olarak kutlanmaktadır. Her ne kadar yaşadığımız salgın dolayısıyla bayram heyecanını bu kez evlerimizde yaşayacak olsak da gençlerimizin içinde yaşadığı coşkuya hepimiz şahidiz”

Gençlerimiz İçin Projeler Üretiyoruz

“Bizler de göreve geldiğimiz günden beri daima gençlerimizi ön plana alan çalışmalarımıza öncelik verdik. Gençlerimiz geleceğimizdir anlayışıyla hareket ederek ilçemizde yeni eğitim ve spor merkezleri inşa ediyoruz. Dumlupınar Mahallemizde artık yapımında sona geldiğimiz Gençlik ve Spor Merkezimiz, gençlerimiz için hazır. Allah’ın izniyle ikinci tesisimizi de Fatih Mahallemize inşa edeceğiz. En doğru yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunu düşünüyor, onlar için projeler üretmekten büyük heyecan ve mutluluk duyuyorum. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, gençlerimizin de Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

Oluşturulma Tarihi :  18.05.2020 10:04:53