Çalışmalar Her An Her Noktada

Derince’de sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonunda dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla sürerken Alo Vefa Hattı ekipleri de ihtiyacı olan vatandaşların yanındaydı

Hafta sonu iki günlük sokağa çıkma yasağının uygulandığı kentimizde vatandaşlarımız kurallara büyük hassasiyetle uyarken Derince genelinde de sessizlik hakimdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan yasakların ilk gününde Derince Belediyesi ekipleri ilçedeki dezenfekte çalışmalarına devam etti. Bu kapsamda başta vatandaşların yoğun olarak kullandığı kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere banka ATM’leri, otobüs durakları, üstgeçitler, Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları’nda dezenfekte işlemleri gerçekleşti. Salgınla mücadele sürecinde binlerce haneye hizmet ulaştıran Alo Vefa Hattı ekipleri de yine sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu vatandaşların bir telefonla yanında olarak ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oldu.

Oluşturulma Tarihi :  10.05.2020 09:07:00