Bu Süreci Hep Birlikte Aşacağız

İlçe merkezinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek esnaflar ve alışverişlerini yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aygün, salgınla mücadelede çok önemli mesafe kat edildiğini belirterek ’Bu süreci hep birlikte aşacağız’ dedi

Koronavirüsle mücadele noktasında çalışmaların başarılı bir şekilde yönetildiği Derince’de Başkan Aygün sık sık esnaf ziyaretlerinde bulunarak ilçe halkına moral vermeye devam ediyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu kez ilçe merkezinde cuma günleri kurulan semt pazarına giderek esnaflar ve alışverişlerini yapan vatandaşlarla sohbet etti. Esnaflara hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulunan Başkan Aygün, “Ülke genelinde salgına karşı çok başarılı bir sınav veriyoruz. Hamdolsun artık atılan adımlarla yavaş yavaş normalleşme sürecine doğru ilerliyoruz. Fakat yarınlarımız için hem pazar alışverişlerimizde hem de hayatın tüm alanlarında sosyal mesafeye ve tedbirlere sıkı sıkıya bağlı kalmaya devam edelim. Bu süreci hep birlikte aşacağız.” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  9.05.2020 17:23:51